onsdag 15 juli 2009

SurA oLGa


ja du OLgA, dOM vaR faKTisKt BaRa o HelSadE pÅ hOsS oSs.sÅ VA iNte sÅ suR. dU BorDe facktIs VArA gLAd FÖr aT dU FiCk En TiL vEn.jAg TrOr nNesTaN At dU Är AvuNsuK pÅ mIg Fö aT diN maTtE vaR Her i SundSVaLl.jAG tyCkTE aT Du sKA föLjA Me neStA gÅnG DOm åKer HIt tIL mIG OcH mIn MAtTe +HEnEs faMilG.JAg HItTaDE eN BEtRe bILd.HEr haR jaG OKso mINa sNYgA ögON-glAs.PS jAG giLlaR DInA SNyGgA SkyDs-öRon oCH sVEnS CoOLa NApP.

3 kommentarer:

  1. Ja, Olga är bara lite grinig över att vi lämnade henne hemma, trots att vi fyllt frysen åt henne innan vi åkte. Innerst inne är hon nog glad över att vi hittat en till vän åt henne. Jag ska se till att hon håller sig borta från datorn när hon är nyvaken!

    SvaraRadera
  2. Låter som en bra idé Kicki. Sven tycker jag ska komma på en hobby åt honom. Han påstår att det inte är kul att spela Backgammon utan Beata och att han vill gå på promenad med Olga och att han minsann också vill ha dataspel. Får se vad jag kommer på för nåt som han kan sysselsätta sig med. (Att han kan försöka komma på nåt själv har inte slagit honom in)

    SvaraRadera
  3. Sven hälsar förresten att han också gillar sin napp och att Frosses solglasögon är KoOla! =)

    SvaraRadera